2012. február 10., péntek

Lonely Planet USA Los Angeles útikönyv angol 2011 - Jelenlegi ára: 4 390 Ft *


 
Postázási díjak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülön, személyes átvétellel kapcsolatos információk az ismerj+ oldalon: klikk ide  !  
 
Több könyv vásárlása esetén jelentős kedvezmények, kérlek kérdezz, szívesen adok ajánlatot. Bármilyen angol nyelvű könyvvel kapcsolatban szívesen segítek, kedvező árú, hibátlan állapotú használt könyvek beszerzését is vállalom.
 
Rendelésre! Szállítási idő 3-10 munkanap.  A könyv nem vehető át azonnal.  A pontos szállítási határidőt illetően kérlek kérdezz üzenetben.
Sajnos a rossz tapasztalatok miatt, ha kevesebb mint 15 értékeléssel rendelkezel vagy sok a negatív / semleges visszajelzésed kizárólag előlegfizetés vagy előre fizetés esetén rendelem meg a terméket.
 
 
A Lonely Planet útikönyvek évtizedek óta a világot ÖNÁLLÓAN felfedezni vágyó utazók bibliájának számítanak. A könyvek csak nagyon kevés képet tartalmaznak, értékük a rengeteg, folyamatosan frissített információban rejlik amelyek segítségével a Föld legeldugottabb helyein is biztosan el tudunk igazodni a helyi közlekedés (helyi és helyközi buszok, vonatok, pályaudvarok, viteldíjak), szállások (helytől függően akár már 5-6 dollártól), étkezési lehetőségek (ételek, éttermek, árak), szokások és kultúrák világában. A Lonely Planet könyvek elsősorban az eldugottabb helyeken, a tömegturizmus által kevésbé látogatott országokban használhatók, ahol nem könnyű elboldogulni a helyi forgatagban és szinte vadászni kell szállásra, közlekedési eszközre és étkezési lehetőségre. Természetesen tökéletesen használhatók az ismert és népszerű turisztikai célpontok esetében is.
 
 
3rd Edition / March 2011
ISBN:   9781741046786
480 pp  / 16 pp colour  / 50 maps
Next edition due: March 2014
 
Több infó: http: //media. lonelyplanet. com/shop/pdfs/la-sth-california-3-contents. pdf
In all of your California daydreaming, palm trees, golden sands and Pacific sunsets beckon, right? The good news: SoCal is where those cinematic fantasies really can come true.
Inside this book...
3 local authors
16 weeks of research
47 clear & easy-to-use maps
44 stunning beaches
Our promise... You can trust our travel information because Lonely Planet authors visit the places we write about, each and every edition. We never accept freebies for positive coverage, and you can rely on us to tell it like we see it.


Jelenlegi ára: 4 390 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 04:48
. Lonely Planet USA Los Angeles útikönyv angol 2011 - Jelenlegi ára: 4 390 Ft

Fontos